2-daagse Verdiepingsmodule Voedselovergevoeligheden en -allergieën

Verdiepingsmodule Voedselovergevoeligheden en -allergieën

Een voedselovergevoeligheid of -allergie kan zich in vele vormen uiten. Hoe weet u als therapeut of uw cliënt overgevoelig reageert op voeding? Wat gaat er mis in de fysiologie bij mensen met een overgevoeligheid? Wat is de rol van de darmen en het microbioom, en welke nutriënten kunnen invloed hebben op de integriteit van de darmwand?

In deze 2-daagse verdiepingsmodule, op donderdag 9 en vrijdag 10 november, over voedselovergevoeligheden en -allergieën krijgt u van verschillende specialisten de meest recente inzichten rondom voedselovergevoeligheden en -allergieën. 

U krijgt praktische handvatten om met voedingsinterventies cliënten te ondersteunen bij voedselovergevoeligheden en -allergieën. 

Geïnteresseerd? Noteer 9 en 10 november alvast in uw agenda en meld u aan voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u als eerste alle informatie over deze module en de mogelijkheid voor inschrijven. 

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF